- شنبه ۱۰ فروردين ۰۴
- ۱۱:۵۳
راهپیمایی روز قدس - 1404/01/08
شهدا را فراموش نکنیم
راهپیمایی روز قدس - 1404/01/08
وصیتنامه شهید سید مهدی حسینی:
و آنهایى که تا به حال با افکار پوچ و بیهوده خود را از وادى انقلاب کنار مىکشند از اعزام کاروان هاى کربلا، روز قدس و راهپیمایی هاى حمایت از جنگش، از اخلاص آنها پند و اندرز بگیرید.
وصیتنامه شهید حسین حلاجی مجرد:
ما آن وقت پیروزیم که حرمین شریفین (مکه، مدینه، کربلا، نجف، قدس وغیره) از چنگ دشمنان اسلام آزاد شود.
وصیتنامه محسن پوراسماعیلی:
بارالها، خداوندا مرا به همان آرزوی دیرینه خود که همان فتح کربلا و آزادسازی قدس و رها ساختن تمام ملل مستضعف جهان است، نائل گردان واگر در این راه شهادت هم نصیب من شد با آغوش باز به استقبالش خواهم شتافت.
وصیتنامه شهید رضا وزیری:
به امید روزی که پرچم اسلام در سراسر جهان به اهتزاز درآید و قدس عزیز از چنگال صهیونیسم ها آزاد گردد و ظالمی نتواند حقی از مظلوم را پایمال کند.
وصیتنامه شهید عباسعلی ابراهیم زاده:
با حضور در صحنه انقلابمان را به پیروزی برسانید. می دانید پیروزی نهایی چه موقعی است آن موقعی که به قدس برسیم.
وصیتنامه شهید علیرضا رمضانی:
ما ملت قیام کردیم تا فساد و تباهی نباشد، قیام کردیم که مستضعفین جهان را از زیر سلطه مستکبرین رها سازیم قیام کردیم ،تا فساد آمریکا و اسرائیل از میان برداشته و راه کربلا را باز کنیم و قدس را از زیر سلطه اسرائیل غاصب آزاد کنیم و اسلامی که را می رفت فنا شود را دوباره زنده اش کنیم (ان شاءالله)
حاج حسین بصیر در سال 1322 در فریدونکنار متولد شد. اول شهریور ۱۳۴۱ برای انجام خدمت وظیفه به «تهران» اعزام شد.او با رژیم پهلوی به طور گسترده و همه جانبه مبارزه می کرد به همین خاطر چند بار دستگیر و روانه زندان شد. وی در عملیات های طریق القدس، فتح بستان، فتح المبین، بیت المقدس، رمضان، محرم و والفجر مقدماتی، بدر، قدس و.... شرکت داشت. سرانجام در دوم اردیبهشت ۱۳۶۶ در عملیات کربلای ۱۰ بر فراز ارتفاعات ماووت خمپاره ای بر سنگر او فرود آمد و حاج حسین بصیر بعد از هفت سال حضور مستمر در جبهه های نبرد به شهادت رسید.
نوید شاهد
بسم الرب الشهداء
الهی منتی بگذار در گمنامی بمیرم
بی جهت نبود که او را ذبیح الله نام نهادند
فرمانده شهید ذبیح الله عالی ،همان کسی است که به گفته ی همرزمانش آنچنان با قرآن مأنوس بود که در سخت ترین شرایط جنگی هم حتی آن را از خود دور نمی کرد و هر کسی اینگونه بود،بدانید بی سر وارد محشر خواهد شد
وخواست خداوند این بود که اورا به قربانگاه ببرد
همان قربانگاهی که حسین ،(ذبیح الله) را به آنجا کشاند و حدیث شریف قدسی مصداق روشن این قانون خدشه ناپذیر حضرت رب الارباب است:
مَن طَلَبَنی وَجَدَنی وَ مَن وَجَدَنی عَرَفَنی وَ مَن عَرَفَنی عَشَقَنی وَ مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ وَ مَن قَتَلتُهُ فَعَلی دِیَتُه وَ مَن عَلی دِیَتُه وَ اَنَا دِیَتُه.....گذری کوتاهی بر حیات طیبه شهید عالی
پیکر مطهر استوار یکم «مهران پیری»، که در شب چهارشنبه آخر سال حین تأمین امنیت شهروندان در یکی از محلات تهران به شهادت رسیده بود، با حضور مسئولان و مردم قدرشناس شهرستان دلفان تشییع شد.
شهید «مهران پیری» در شب چهارشنبه آخر سال، در حین انجام مأموریت با هنجار شکنان که در تلاش برای برهم زدن نظم و امنیت عمومی بودند، به شهادت رسید. وی در این حادثه که در یکی از محلات تهران رخ داد، جان خود را فدای امنیت و آرامش مردم کرد.
پیکر مطهر شهید پس از تشییع در میان حزن و اندوه مردم، در روستای تاج امیر به خاک سپرده شد. حضور گسترده مردم در این مراسم، نشان از ارادت و قدردانی آنها از جانفشانی این شهید عزیز داشت.
شهید عباس ساکی
نام پدر : غلام
تاریخ تولد : 1328/04/04
محل تولد : دورود -لرستان
مذهب : اسلام - شیعه
تاریخ شهادت : 1367/02/23
محل شهادت : شیخ محمد
شغل : کارگر ساده
شهید عباس ساکی در 4 تیر ماه سال 1328 در شهرستان دورود دیده به جهان گشود. این شهید والامقام دارای ملیت ایرانی و مذهب اسلام - شیعه بود.
این شهید گرانقدر سرانجام در 23 اردیبهشت ماه سال 1367 و در عملیات سال بیتالمقدس 6 ترکش در شیخ محمد به مقام والای شهادت نایل گشت.
مزار این شهید در قطعه 23 ردیف 11 شماره 11 گلزار مرکزی انگشته در شهرستان دورود قرار دارد.
روحشان شاد🌹