یاد شهیدان 🌹

شهدا را فراموش نکنیم

تشییع شهدای لرستان در خرم آباد و بروجرد

  • ۱۰:۵۹

شهادت مدافعان ایران در حمله جنایتکارانه اسرائیل؛ تشییع شهدای لرستان در خرم‌آباد و بروجرد+فیلم

تشییع شهدای لرستان در خرم‌آباد و بروجرد

در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به ایران، جمعی از مدافعان وطن به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. امروز آیین باشکوه تشییع پیکر‌های مطهر این شهیدان در دو شهر خرم‌آباد و بروجرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران، جمعی از مدافعان وطن از استان لرستان به شهادت رسیدند. شهدای عزیز شامل شهیدان علی بهاروند، روح الله رحمتی، سید حشمت الله حیات الغیب، حمید سالاری، مجتبی رضایی پور، سید مهدی سهرابی، علیرضا کرم زاده علمی، امیر حسین حسن پور، عباس دهقان نژاد، وحید دالوند، محمد فرهادی، سید علی باقرنیا، علی مرادی، حمید عباسی، یونس ماهروبختیاری، رضا دریکوند، مهدی کمالی، روح الله ساکی پور، کیوان پیری، مهدی جمشیدی، ابوذر مرادی فرد، حمید مرادی، عباس پیریایی، حمیدرضا روزبهانی، محمد باقر طاهرپور و سجاد محمدی پور هستند.

گزارش مراسم تشییع

انتقام سخت، جزئیات موج جدید حملات پهپادی و موشکی ایران به اسرائیل

  • ۱۰:۲۹

حمله ایران به اسرائیل؛کشته‌ها به ۶ نفر و زخمی‌ها به ۴۹۹ تن افزایش یافت

جزئیات موج جدید حملات پهپادی و موشکی ایران به اسرائیل

در جریان ادامه عملیات وعده صادق ۳ که از ساعاتی پیش با هدف ضربه به نقاط از پیش تعیین‌شده در سرزمین‌های اشغالی آغاز شد، موج جدید حملات پهپادی ایران اکنون به آسمان تل‌آویو رسیده است‌.

به گزارش ایسنا، در جریان این مرحله از عملیات و مطابق تصاویر منتشرشده ده‌ها موشک بالستیک و صدها پهپاد به آسمان تل‌آویو رسیده‌اند و نقاط معین‌شده را مورد اصابت قرار داده‌اند.

در پی آغاز حملات این مرحله، آژیر خطر در تل‌آویو و تمام شهرک‌های اطراف فعال شده است.

تمرکز در موج جدید حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی برخلاف دور قبلی که نقاط زیرساختی و تاسیسات شهر حیفا را هدف قرار داده بود، اهداف از پیش تعیین‌شده‌ای در شهرهای اشدود و تل‌آویو را زیر ضربه برده است.

پهپادهای انتحاری نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و موشک‌های بالستیک در موج جدید حملات به سرزمین‌های اشغالی از پدافند هوایی چندلایه تل‌آویو عبور و به اهداف معین اصابت کرده‌اند.

فرودگاه بن‌گوریون از اصلی‌ترین اهداف موج جدید حملات پهپادی گسترده ایران است.

در موج قبلی مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ که از ساعاتی پیش آغاز شده، بزرگترین پالایشگاه رژیم اسرائیل در حیفا مورد اصابت قرار گرفته است.

در موج جدید حملات ایران، علاوه‌بر فرودگاه بن‌گوریون، مناطق شرقی سرزمین‌های اشغالی نیز از جمله اهداف اصابت پهپادها و موشک‌های بالستیک است.

شبکه ۱۴ اسرائیل دقایقی پیش اعلام کرده ۱۴ اصابت در منطقه رخووت و ۱۲ اصابت در منطقه بت‌یام در جنوب تل‌آویو با موشک‌های ایرانی انجام شده است.

رسانه صهیونیستی معاریو نیز اعلام کرده که ۶ موشک ایرانی به‌صورت مستقیم به تل‌آویو اصابت کرده است.

شهادت فرماندهان و دانشمندان؛ پرچم بر زمین نخواهد ماند

  • ۱۰:۲۲
شهادت فرماندهان و دانشمندان؛ پرچم بر زمین نخواهد ماند

شهادت فرماندهان و دانشمندان؛ پرچم بر زمین نخواهد ماند

در پی تجاوز سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی، چندتن از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان کشورمان به شهادت رسیدند.

سحرگاه جمعه- ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن اماکن مسکونی و برخی اماکن نظامی، چند تن از فرماندهان نظامی؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه خاتم، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح،‌ سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران  و چند تن از دانشمندان هسته ای کشورمان؛ فریدون عباسی و محمد مهدی تهرانجی و سید امیرحسین فقهی را به شهادت رساند.

شهادت فرماندهان و دانشمندان؛ پرچم بر زمین نخواهد ماند

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

سرلشکر سلامی متولد روستای وانشان از توابع گلپایگان استان اصفهان در سال ۱۳۳۹ بود که از سال ۱۳۹۸ تا زمان شهادت در ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در جایگاه فرماندهی کل سپاه پاسداران قرار داشت و از اعضای هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی نیز بود.

شهید سلامی فعالیت در سپاه پاسداران را از آبان ۱۳۵۹ آغاز کرد و در طول جنگ ایران و عراق مسئولیت‌های میانی در لشکر ۲۵ کربلا، لشکر ۱۴ امام حسین و قرارگاه دریایی نوح داشت.

او پس از جنگ، تحصیلات خود را از سر گرفت و مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک را از دانشگاه علم و صنعت کسب کرد. او سپس در رشته مدیریت دفاعی، کارشناسی ارشد را از دانشگاه عالی دفاع ملی دریافت کرد.

سرلشکر سلامی از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶ به‌عنوان فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد سپاه پاسداران فعالیت می‌کرد. او از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ معاون عملیات ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران را برعهده داشت. او در فاصله سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۸ جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران بود.

شهادت فرماندهان و دانشمندان؛ پرچم بر زمین نخواهد ماند

سرلشکر غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه خاتم

سرلشکر غلامعلی رشید متولد سال ۱۳۳۲ در دزفول و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی از دانشگاه تهران و دکتری جغرافیای سیاسی از دانشگاه تربیت مدرس بود.

شهید رشید در طول جنگ تحمیلی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران بود و در عملیات‌های اصلی سپاه پاسداران حضور داشت.

او از ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۸ معاون عملیات ستاد مشترک سپاه پاسداران بود، سپس به ستاد کل نیروهای مسلح منتقل شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۸ معاونت اطلاعات و عملیات ستاد کل را برعهده داشت.

شهید رشید در فاصله سالهای ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۵ برای مدت ۱۷ سال جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بود و از سال ۱۳۹۵ تا زمان شهادت، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء که مسئولیت طراحی، هماهنگی و نظارت عملیاتی بر نیروهای مسلح را برعهده داشت. 

شهادت فرماندهان و دانشمندان؛ پرچم بر زمین نخواهد ماند

 سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح

سرلشکر محمد باقری، از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۴ به‌عنوان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کرد. او مدرس دانشگاه تربیت مدرس و از اعضای هیات علمی دانشگاه عالی دفاع ملی بود.

شهید باقری فعالیت نظامی را از سال ۱۳۵۹ در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز کرد و در طول جنگ ایران و عراق از اعضای این نهاد بود.

او در فاصله سال‌های ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۳ معاونت اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح را برعهده داشت و با حفظ سمت از ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۵ به عنوان معاون هماهنگ‌گر قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا فعالیت می‌کرد و  از ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵ معاون ارکان و امور مشترک ستاد کل بود.

سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران

سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده متولد ۱۳۴۰ بود و فعالیت در سپاه پاسداران را از سال ۱۳۵۹ آغاز کرد. او در طول جنگ تحمیلی در اغلب  عملیات‌ گسترده نیروهای مسلح حضور داشت.

سردار حاجی‌زاده پس از شکل‌گیری نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مهرماه ۱۳۸۸ به‌عنوان نخستین فرمانده این نیرو منصوب و تا زمان شهادت در ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در این جایگاه فعالیت می‌کرد.

شهادت فرماندهان و دانشمندان؛ پرچم بر زمین نخواهد ماند

محمد مهدی طهرانچی

شهید محمد مهدی طهرانچی، فیزیک‌دان و استاد تمام پایه ۴۱ دانشگاه  بود که از ۲۷ آبان ۱۳۹۷ تا ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ با حکم رهبر  انقلاب به‌عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شده است.او پیش از این رئیس دانشگاه شهید بهشتی، رئیس مرکز نشر دانشگاهی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.

شهادت فرماندهان و دانشمندان؛ پرچم بر زمین نخواهد ماند

فریدون عباسی

شهید فریدون عباسی، دانشمند هسته ای کشور بود که به‌عنوان نمایندهٔ کازرون و کوه‌چنار در دورهٔ یازدهم مجلس شورای اسلامی فعالیت می‌کرد. وی در دولت دهم بین سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ سمت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران را برعهده داشت.

سید امیرحسین فقهی

سید امیرحسین فقهی، معاون پیشین رئیس سازمان انرژی اتمی و رییس پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای در دولت سیزدهم بود. این مدیر باسابقه و توانمند هسته‌ای کشور دارای سوابق علمی و پژوهشی متعددی از جمله استاد تمام فیزیک هسته‌ای و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی تهران بود.

خبرنگار ایسنا همچنین اطلاع یافت که دکتر «عبدالحمید مینوچهر» عضو هیات علمی و رئیس دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی در حمله روز جمعه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است.

همرزمان این شهدا تاکید کردند که مردم عزیز ما مطمئن باشند پرچمی را که همرزمان شهیدمان در دست داشتند هرگز به زمین نخواهد افتاد و نیروهای مسلح از جانب فرماندهی معظم کل قوا(مدطله العالی) مامور شدند که مجازاتی سخت بر آمران، عاملان و حامیان این تجاوز اعمال کنند.

شهید جاویدالاثر کوچکعلی کهزادوند ، شهدای خرم آباد

  • ۲۱:۲۹

شهید کوچک علی کهزادوند بهاروند

یکم مرداد ،۱۳۴۰ در روســتای دارایی از توابع شهرستان خرمآباد به دنیا آمد. پدرش مرادخان، کشــاورز بود و مادرش خانه دار. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. به عنوان ســرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و هشتم تیر،۱۳۶۱ در منطقــه عملیاتی رمضان بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. مزار او در شهرستان زادگاهش واقع است.

ویکی شهید 

خاطره ای از شهیدان نجفی و پرندوش از شهدای ارتش

  • ۱۸:۵۸

شهید نجفی مفرد و شهید پرندوش - نورآباد دلفان

خاطره شهادت شهیدان نجفی و پرندوش از شهدای لرستان 🌷

در سال ۷۸ از طریق اطلاعات و عملیات تیپ ۵۷حضرت اباالفضل العباس(ع) استان لرستان به مقصد شمال شرق در شهرهای تربت جام و تربت حیدریه مأموریت یافتیم که با توجه به تحرکات طالبان در مرز افغانستان و احتمال حمله آنان به سمت ایران ، شناسایی از کوههای آن مناطق به عمل آوریم و مختصات ارتفاعات به دست آید تا در صورت نیاز به راحتی بتوان ضربات را به آنها وارد کرد و راههای نفوذی آنان از نظر زمین شناخته شود. 

این مأموریت در هفته های اول بخوبی انجام گرفت و در حین مأموریت از روستاهای مختلف عبور میکردیم و مردمان آن منطقه با اسپند دود از ستون کشی ما استقبال میکردند و بیشتر مردم اهل تسنن بودند؛ این برخوردهای خوب آنها بر روحیه ما تأثیر زیادی گذاشته بود و از مردهای ورزیده روستا بعنوان بلدچی استفاده میکردیم و اهالی آن روستاها که کلاته کلاته نام داشتند تعریف می‌کردند که ما از وجود اشرار در این مناطق آسایش و آرامش و امنیت نداریم، به زور وارد خانه هایمان میشوند از امکانات و آذوقه ما استفاده میکنند احشام ما را ذبح یا به غارت می‌برند و از مردان و زنان و دختران ما بعنوان نیرو در جابجایی بارهای قاچاق خود استفاده میکنند و اگر همکاری نکنیم ما را به اسارت می‌برند و بعداً با دریافت پول زیاد از خانواده آزاد می‌کنند. از روزی که شما وارد منطقه شده اید راحت می‌خوابیم و قدردان شما هستیم .

ما هم ورزشهای صبحگاهی را در پارک های شهر انجام می‌دادیم که باعث روحیه در مردم شود که ما در کنار شماییم و محل استراحتمان در یک مدرسه در شهر تربت جام بود.

تقریباً ۴۵ روز در آن منطقه بودیم هفته های آخر به سمت ارتفاع بِزْد حرکت کردیم قبل از حرکت بسیجی دلاور طهماس بگ پرندوش فرمود بچه ها من میدانم در این مأموریت شهید می‌شوم حتماً در تشییع جنازه ام شرکت کنید و با خنده و خوشحالی با همکاران شوخی می‌کرد و ایجاد تقویت روحیه میکرد. تا پای ارتفاع با چندین خودرو حرکت کردیم بعد از پیاده شدن مسافت زیادی را بصورت پیاده طی کردیم و در این حرکت ما به محل باراندازهای اشرار بر می‌خوردیم که برای تهیه غذای خود خیلی از بزهای کوهی را شکار کرده بودند که سر آنان در آن محل به جا مانده بود و در کنار چشمه ها و مناظر دیدنی طبیعت آن منطقه خوش گذارنده بودند.

 در دامنه یکی از ارتفاعات حرکت میکردیم که ناگهان مورد تیراندازی اشرار قرار گرفتیم، آنها بر ما مشرف بودند و به راحتی ما را می‌دیدند و درگیری بطول انجامید و برادران نجفی و پرندوش مورد اصابت گلوله اشرار قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.

هوا به تاریکی کشید و اشرار پا به فرار گذاشتند و ما در تاریکی شب نه همه عزیزان بلکه تعداد اندکی خود را به پایگاه رساندند و بعضاً تا صبح در منطقه ماندند و شهدای عزیز در منطقه دسترس اشرار بودند و بعضی از همرزمان عزیزمان از کوه سقوط کردند و صدماتی دیدند. 

فردای آن روز رفتیم که شهدا را بیاریم اشرار به پوتین آنها هم رحم نکرده بودند. شهدا را به عقب آوردیم و با توجه به ادامه مأموریت سعادت شرکت در مراسم تشییع این عزیزان میسر نشد و جسد مبارکشان با هواپیما به استان انتقال داده شد.

روحشان شاد و یادشان گرامی باد 🌷 

✍️ نویسنده خاطره : جعفر رشنو

🌷شهید علی نجفی مفرد - نورآباد لرستان 

🌷شهید طهماسب پرندوش ـ نورآباد لرستان

تاریخ شهادت: 1378/05/06

خاطره ای از شهید بهرامی از شهدای ارتش

  • ۱۸:۵۸

پدافند

شهید حسن محمدی کیا در خاطرات دوران دانشجویی خود نوشته است:

« وقتی همراه چند تن ازدوستانم ازطریق دانشکده افسری به جبهه اعزام شدیم،در راه یکی ازدوستانم را - که نامش بهرامی بود - دیدم که به فکرفرورفته وبا کسی صحبت نمی کرد. از او پرسیدم : چه شده؟ بچه ها به شوخی به او می گفتند: ازاین که به جبهه آمده،ناراحت است واودرپاسخ می گفت :« نخیر،این طورنیست.» نزدیک خط مقدم بودیم واوهنوزدرفکربود.

به خط مقدم رسیدیم. فرمانده ما را تقسیم کرد و به جاهای مختلف برای کمک به برادران رزمنده فرستاد . من و بهرامی باهم بودیم . از او پرسیدیم. چرا از موقعی که سوار ماشین شده ایم تا اکنون در فکر هستی؟

او در جواب گفت: قبل از اینکه به مناطق جنگی بیایم،خواب دیدم در بیابان هستم. ناگهان یک اسب سفید آمد که شال سبزی روی سرش داشت. من سوار شدم و نگاه کردم. دیدم فقط یک پا دارم و آن اسب مرا با شتاب به طرف کربلا می برد.

ازخواب بیدارشدم و گفتم: خدایا اگر قابل باشیم جان ناقابل را فدای امام حسین (ع) و رهبر و ملت می کنم.

تازه صحبت او تمام شده بود که دیدم فرمانده علامت حمله می دهد. به طرف سنگر دشمن حرکت کردیم . در آنجا چند عراقی تا ما را دیدند دستهایشان را بالا گرفتند و از سنگر بیرون آمدند . در این هنگام دیگر رزمنده ها به ما پیوستند.

من، بهرامی و فرمانده سپاه به طرف دیگر سنگرها رفتیم. متوجه شدیم دو عراقی پنهان شده اند و فرمانده ما را با سرنیزه به شهادت رساندند.

شهدا و زخمی ها را به عقب انتقال دادیم و هنوز چند قدمی از مناطق جنگی دور نشده بودیم که هواپیمای دشمن بمباران را شروع کرد . همه پیاده شدند و پناه گرفتند. وقتی هواپیما رفت، متوجه شدم بهرامی روی زمین افتاده و زخمی شده، با سرعت خود را به او رساندم و دیدم یک پای او از بدنش جدا شده است.

ماشین حمل مجروحین آمد. او را در اشین گذاشتم و تا مدتی از این که پای او ناپدید شده بود، متعجب بودم. سوار ماشین شدیم و در راه فقط به بهرامی و خوابی که برایم تعریف کرده بود، می اندیشیدم.»

منبع: زندگینامه شهید سید حسن محمدی کیا

وصیت نامه شهید حسن محمدی کیا ، شهدای ارتش ، فلاورجان

  • ۲۳:۱۴

شهید. حسن محمدی کیا - فلاورجان

شهید حسن محمدی کیا

نام پدر: علی داد

محل ولادت : نجف آباد

سن هنگام شهادت: 30 سال

تاریخ تولد: 1336/03/31

تاریخ شهادت: 1366/05/02

محل شهادت : میمک 

مزار : گلزار شهدای مینادشت ، فولادشهر - اصفهان 

سیدحسن محمدی کیا، فرزند علی داد و سکینه رشیدی، در 31 خرداد ماه سال 1336 درکرج به دنیا آمد. پدرش باغبان باغی در کرج بود که درهمانجا در یک اتاق زندگی می کردند. سیدحسن به عمه هایش بسیار علاقه مند بود . رابطه خوبی با دیگر برادرانش داشت و درکارها با آنها مشورت می کرد.

تحصیلات ابتدایی

در روز عید غدیر به دنیا آمده‌ام اگر لازم باشد در همین روز هم از دنیا مى‌روم ، شهید ستوان محمد حسینی

  • ۱۱:۴۳

شهید ارتشی که ولادت و شهادت او در روز عید غدیر بود

شهدای دوران دفاع مقدس نمونه‌های والا و اعلای پیوند با معنویت بودند. الگوهای والایی که پرداختن به مجاهدت‌ها و فداکاری هر کدام از آن‌ها گنجینه‌های بی‌نظیری را پیش روی انسانیت می‌گذارد.

آنچه می‌خوانید روایتی از دلاوری‌های شهیدی ارتشی است که در روز عید غدیر متولد و در روز عید غدیر هم به شهادت رسید.

در کتاب نبرد میمک آمده است: «... با یک گروه از داوطلبان از میان دسته‌ى دوم، دشمن را دور زده، از پشت به آن‌ها حمله کردیم در همین گیرودار ناگهان همه‌ چیز در برابر چشمم تیره و تار شد. صداى ناموزون ولى پى‌درپى گلوله‌ها گوش‌هایم را به شدت آزار مى‌داد. زخم‌هاى زیادى داشتم و با موج انفجار کاملا گیج و منگ شده بودم.

رزمندگان اسلام همچنان با دشمن درگیر بودند. سروان نبى‌زاده که در آن هنگام فرماندهى گروهان ارکان را برعهده داشت، به اتفاق سروان خجستگى، خود را به من رساند و مرا به عقب منتقل کردند و در یک فرصت مناسب به وسیله‌ى هلى‌کوپتر به بیمارستان امام خمینى تبریز انتقال دادند.

چشمانم را که گشودم خود را روى تخت بیمارستان یافتم، متوجه شدم که از چند ناحیه‌ى بدن مورد ترکش خمپاره قرار گرفته‌ام. چیزى که ذهن مرا به خود مشغول کرده بود بى‌اطلاعى از موقعیت منطقه بود، نمى‌دانستم چه بر سر هم‌رزمانم آمده است، آیا توانسته بودند دشمن را عقب برانند و یا اینکه منطقه را به آن‌ها واگذار کرده بودند؟

چهره‌ى تک‌تک افراد و صحنه‌ى درگیرى همچون تصویر متحرک از برابر دیدگانم مى‌گذشت. در این حال متوجه مرد میانسالى شدم که در اتاق قدم مى‌زد، چند بار از کنار من گذشت و با تعجب مرا نگاه کرد. به صورتش خیره شدم و او را شناختم، ستوان على‌نژاد بود، با خوشحالى او را صدا زدم، جلو آمد اما به علت جراحات زیادى که بر تن داشتم مرا نشناخت. چند لحظه‌اى چهره‌ام را دقیق نگاه کرد، ناگهان برق شادى در چشمانش درخشید و مرا درآغوش گرفت، پس از سلام و احوال‌پرسى از او درباره‌ى چگونگى عملیات و اوضاع نیروها سؤال کردم.

با ناراحتى پاسخ داد: آن روز پس از این که مجروح شدید؛ ستوان حسینى بلافاصله اسلحه‌ى شما را برداشت و در غیاب شما فرماندهى گروهان را برعهده گرفت. ستوان حسینى تا روز قبل از عملیات از اجراى عملیات اطلاعى نداشت و قرار هم نبود که در این حمله شرکت کند، به همین دلیل به خانواده‌اش گفته بود که روز عید غدیر مراسم عقدکنان را برپا کنند و او هر طور باشد خودش را به مراسم خواهد رساند.

على‌نژاد در حالیکه اشک مى‌ریخت ادامه داد: روز بعد که مصادف بود با عید غدیر، درگیرى شدیدتر شد، حسینى همچنان اسلحه‌ى شما را در دست داشت و با رشادت در برابر نیروهاى بعثى ایستاده بود و فریاد مى‌زد: در روز عید غدیر به دنیا آمده‌ام اگر لازم باشد در همین روز هم از دنیا مى‌روم.

دلاورى‌هاى او روحیه‌اى خوب به سایر رزمندگان گروهان داد؛ اما در گیرودار جنگ، ناگهان یک گلوله‌ى توپ در نزدیکى او به زمین اصابت کرد و ترکش‌هاى آن، پیکر پاک او را مورد هدف قرار داد. وقتى به چهره‌ى غرق در خون او نگریستم، لبخند رضایت بر لب داشت، گویى از این که به ضیافت الهى راه یافته بود خوشحال و مسرور بود.

شهادت ستوان حسینى و تعدادى از رزمندگان دلیر تأثیرى عجیب در روحیه‌ى پرسنل گردان گذاشت و از آن پس با شجاعت و توانى بیشتر مبارزه کردند. نیروهاى بعثى از روى ارتفاعات، تمام منطقه را زیر آتش خود داشتند و به این ترتیب تدارکات و انتقال شهدا و مجروحین به عقب با دشوارى انجام مى‌گرفت. این موضوع تأثیر نامطلوبى در روحیه‌ى سایرین گذاشته بود که با صحبت‌هاى فرمانده، این مشکل نیز برطرف شد.

پس از مدتى نیروهاى کمکى به فرماندهى ستوان غفورزاده در زیر آتش سنگین دشمن بعثى، خود را به مواضع ما رساندند و طولى نکشید که مواضع خودى را بر روى تپه مستحکم نمودند. با فرا رسیدن شب، نیروهاى تازه‌نفس ضربه‌اى مهلک به قواى دشمن وارد کرده، آن‌ها را وادار به عقب‌نشینى نمودند.

(نقل خاطره از ستوان علی نژاد)

منبع: نبرد میمک: مجموعه خاطرات رزمندگان (نیروی زمینی ارتش)، مرکز اسناد انقلاب اسلامی/منبع

https://media.imna.ir/d/2022/08/01/3/1802400.jpg

مطلب مرتبط:

ستوان سوم توپخانه علی اعرابی افسر رابط توپخانه به گردان ۱۵۲ پیاده درعملیات نصر۲ و ستوان یکم محمد حسینی افسر اطلاعات تیپ و ستواندوم توپخانه حسن محمدی کیا معاون گروهان تکاور تیپ در عملیات نصر۶ از جمله شهدای این عملیات‌ها بودند.

🌷ستوان یکم شهید سیدمحمد حسینی
تاریخ شهادت: ۱۳۶۶/۰۵/۲۳ عید غدیر 
محل شهادت : میمک (استان ایلام) 

کار بزرگی که «تیپ ۴۰ سراب» درعملیات «نصر۶» انجام داد

«شمشیر پیروزی» برای «تیپ 40 سراب»

isna.ir/x65CRT

عید سعید غدیر خم بر شما و همه شیعیان مبارک باد

  • ۱۱:۳۵

عید غدیر خم مبارک باد

"اَلحمدُ لِلهِ الّذی جَعَلَنا مِنَ المُتَمَسّکینَ بِولایةِ اَمیرِالمؤمنینَ و الائمةِ المَعصومینَ علیهم السلام"

عید سعید غدیر خم بر شما و همه شیعیان مبارک باد

شهدای غدیر

شهید جاویدالاثر علی اکبر کهرازهی ، شهدای زاهدان

  • ۰۰:۰۸

شهید مفقود الاثر علی اکبر کهرازهی

شهید مفقود الاثر علی اکبر کهرازهی

نام پدر: حاجی خداداد

تاریخ تولد: ۱۳۵۰/۶/۱

محل تولد:زاهدان

تاریخ شهادت: ۱۳۶۵/۱۱/۷

محل شهادت:منطقه عملیاتی کربلای ۵

حضرت آیت الله خامنه ای:

*هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این جوانان شهیداست. 

جاویدالاثر شهید سید کاظم خلفوند ، شهدای دورود

  • ۱۵:۳۲

شهید سیدکاظم خلفوند - دورود

جاویدالاثر شهید سیدکاظم خلفوند

کد ایثارگری: 5903960 نام پدر: سیدعلی محل تولد: دورود ، تاریخ تولد: ۱۳۴۰/۰۵/۰۱ شغل: سرباز ارتش تحصیلات: ابتدایی محل شهادت: بستان

یکم مرداد ۱۳۴۰ در شهرستان دورود به دنیا آمد. پدرش سیدعلی، کشاورز بود و مادرش سیده زهرا نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و یکم مهر ۱۳۵۹ ، در بستان به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد.

دانشنامه شهیدان 

دانشنامه شهیدان

زندگینامه شهید سیدکاظم خلفوند"موسوی"

شهید سید کاظم خلفوند در تاریخ 1340/5/1 در روستای گوشه پل از توابع شهرستان دورود در خانواده ای سادات و آشنا با فرهنگ اسلامی به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی خود را تا کلاس پنجم ادامه داد. پس از آن به علت مشکلات و عدم امکانات لازم از ادامه تحصیل بازماند و در کنار خانواده به کار کشاورزی مشغول شد.در سال 59 دشمن بعثی به دستور استکبار به مرزهای کشور حمله کرد.

شهید سیدکاظم در این ایام به خدمت سربازی فراخوانده شد و از طریق لشگر 92 زرهی اهواز آموزش های نظامی را طی نمود.در تابستانی گرم به همراه دیگر رزمندگان جهت پاسداری از مرزهای میهن اسلامی به منطقه جنوب اعزام شد و تا پای جان در برابر دشمنان بر سر عهد و پیمان خویش ایستاد و با دشمنان به نبرد پرداخت. عاقبت این سرباز دلیر اسلام در سن 19 سالگی در مورخه 59/7/21 در منطقه " بستان" به درجه والای شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در صحنه های نبرد باقی ماند. اما یاد و خاطره اش در آسمان نورانی شهادت و ایثار بر قلوب مردم قدر دان میهن اسلامی برای همیشه به یادگار خواهد ماند.

روحش شاد ویادش گرامی

افلاکیان -شهدای لرستان

سامانه ملی شهدا

عید سعید قربان بر همه شما مبارک باد

  • ۲۱:۵۷

عید قربان مبارک باد

خوشا آنان که با حق آشنایند

مطیع محض فرمان خدایند

چو ابراهیم اسماعیل خود را

فدای امر الله می نمایند

«عید سعید «قربان»، جشن «تقرب» عاشقان حق مبارک»

عید قربان یعنى:

فدا کردن همه عزیزها در آستان عزیزترین،

و گذشتن از همه وابستگى ها به عشق مهربان ترین…

«عید شما مبارک»

بسم رب الشهدا

برای معرفی شهدا

و زنده نگهداشتن یاد شهدا

و ادامه راه آنان

« شهید بلاگ »

یاد شهدا را فراموش نکنیم تا راه شهدا را گم نکنیم.
پیوندها
موضوعات
Designed By Erfan Powered by Bayan