یاد شهیدان 🌹

شهدا را فراموش نکنیم

روحانی شهید حجت الاسلام حجت الله پارسا ، شهدای بروجرد

  • ۲۱:۳۳

شهید حجت الاسلام حجت الله پارسا - بروجرد

شهید حجت اله پارسا

فرزند : اسدالله

تاریخ ولادت : 1341/01/19

تاریخ شهادت : 1359/07/07

محل شهادت : کرخه

مزار : گلزار شهدای شهرستان  بروجرد 

در نوزدهم فروردین ۱۳۴۱، در شهرستان بروجرد به دنیا آمد. پدرش اسدالله، کارگر بود و مادرش مریم نام داشت. به فراگیری علوم دینی و حوزوی پرداخت. روحانی بود. از سوی سازمان تبلیغات در جبهه فعالیت می کرد. هفتم مهر ۱۳۵۹، با سمت مبلغ در کرخه بر اثر اصابت ترکش دشمن به شهادت رسید. مزار وی در زادگاهش واقع است. برادرش علیرضا نیز به شهادت رسیده است.

طلبه شهید حجت اللّه پارسا، به سال 1337 شمسی در شهر عالم پرور بروجرد به دنیا آمد. خانواده ای کشاورز و پایبند به امور دینی داشت و حجت اللّه پارسا در چنین محیطی، علاوه بر این که شبانه، تحصیلاتش را تا سوم راهنمایی ادامه داد، روزها نیز همپای پدر در زمین کشاورزی کار و تلاش می کرد.

وقتی دوره راهنمایی را تمام کرد، وارد حوزه علمیه بروجرد شد و به یادگیری ادبیات عرب و مقدمات معارف دینی پرداخت. او پس از دو سال اقامت در آن حوزه، وارد حوزه علمیه قم شد. با ورودش به شهر قم، در متن انقلاب ایران قرار گرفت.

او در تظاهرات و پخش اعلامیه و نوارها شرکت فعالی داشت و علاوه بر فراگیری علم و معرفت، پی گیر امور اجتماعی بود، و این خود علامت روشن بینی و وسعت نظر اوست.

با آغاز جنگ تحمیلی و فرمان حضرت امام مبنی بر آموزش نظامی و بسیج مردمی، شهید پارسا نیز وظیفه شرعی و انسانی خود دانست که به فراگیری فنون رزمی مشغول شود. او پس از آموزش نظامی، در عیدقربان سال 1359 شمسی از طرف دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به همراه دیگر رزمندگان عازم جبهه شوش شد. پس از حضور مخلصانه در جبهه های جنگ، روزی تصمیم گرفت جهت رفع تشنگی رزمندگان همسنگرش به سوی رود کرخه برود و آب بیاورد؛ اما در بین راه بر اثر اصابت ترکش خمپاره، زخمی عمیق برداشت و مداوای پیکر غرق به خون او که به بیمارستان انتقال داده شد، سودی نبخشید و شربت شهادت نوشیده، جان شیرین به جان آفرین تسلیم کرد. روحش با اهل بیت علیهم السلام محشور باد

شهید حجت اله پارسا

طلبه شهید حجت‌اللّه پارسا، به سال ۱۳۳۷ شمسی در شهر عالم پرور بروجرد به دنیا آمد. خانواده‌ای کشاورز و پایبند به امور دینی داشت و حجت‌اللّه پارسا در چنین محیطی، علاوه بر این‌که شبانه، تحصیلاتش را تا سوم راهنمایی ادامه داد، روزها نیز همپای پدر در زمین کشاورزی کار و تلاش می‌کرد. وقتی دوره راهنمایی را تمام کرد، وارد حوزه علمیه بروجرد شد و به یادگیری ادبیات عرب و مقدمات معارف دینی پرداخت.

طلبه شهید حجت‌اللّه پارسا، به سال ۱۳۳۷ شمسی در شهر عالم پرور بروجرد به دنیا آمد.

خانواده‌ای کشاورز و پایبند به امور دینی داشت و حجت‌اللّه پارسا در چنین محیطی، علاوه بر این‌که شبانه، تحصیلاتش را تا سوم راهنمایی ادامه داد، روزها نیز همپای پدر در زمین کشاورزی کار و تلاش می‌کرد. وقتی دوره راهنمایی را تمام کرد، وارد حوزه علمیه بروجرد شد و به یادگیری ادبیات عرب و مقدمات معارف دینی پرداخت.

او پس از دو سال اقامت در آن حوزه، وارد حوزه علمیه قم شد. با ورودش به شهر قم، در متن انقلاب ایران قرار گرفت.

او در تظاهرات و پخش اعلامیه و نوارها شرکت فعالی داشت و علاوه بر فراگیری علم و معرفت، پی‌گیر امور اجتماعی بود، و این خود علامت روشن‌بینی و وسعت نظر اوست.

با آغاز جنگ تحمیلی و فرمان حضرت امام مبنی بر آموزش نظامی و بسیج مردمی، شهید پارسا نیز وظیفه شرعی و انسانی خود دانست که به فراگیری فنون رزمی مشغول شود. او پس از آموزش نظامی، در عیدقربان سال ۱۳۵۹ شمسی از طرف دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به همراه دیگر رزمندگان عازم جبهه شوش شد.

پس از سه ماه حضور مخلصانه در جبهه‌های جنگ، روزی تصمیم گرفت جهت رفع تشنگی رزمندگان همسنگرش به سوی رود کرخه برود و آب بیاورد؛ اما در بین راه بر اثر اصابت ترکش خمپاره، زخمی عمیق برداشت و مداوای پیکر غرق به خون او که به بیمارستان انتقال داده شد، سودی نبخشید و شربت شهادت نوشیده، جان شیرین به جان آفرین تسلیم کرد.روحش با اهل‌بیت علیهم‌السلام محشور باد

منبع: خبرگزاری افق حوزه

http://shohada-brj.blogfa.com/post/77

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بسم رب الشهدا

برای معرفی شهدا

و زنده نگهداشتن یاد شهدا

و ادامه راه آنان

« شهید بلاگ »

یاد شهدا را فراموش نکنیم تا راه شهدا را گم نکنیم.
پیوندها
موضوعات
Designed By Erfan Powered by Bayan