- يكشنبه ۲۳ دی ۰۳
- ۰۱:۲۴
شهید قدرت الله باجلان
نام پدر: حیدر
تاریخ تولد: 1-1-1347 شمسی
محل تولد: ازنا - لرستان
تاریخ شهادت : 29-12-1364 شمسی
محل شهادت : سلیمانیه
گلزار شهدا: بهشت زهرا -س- شهر:تهران- قطعه:53 ردیف:111 شماره مزار:6
یکم فروردین ۱۳۴۷، در روستای باغموری از توابع شهرستان ازنا دیده به جهان گشود. پدرش حیدر و مادرش قمر نام داشت. تا دوم راهنمایی درس خواند. طلبه بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و سوم اسفند ۱۳۶۴، در سلیمانیه عراق بر اثر اصابت ترکش آرپیجی به پهلو، شهید شد. پیکر وی را در بهشتزهرای شهرستان تهران به خاک سپردند.
شهید بزرگوار در سال 1362 خودرا به پایگاه سید الشهداء واقع در جاده ساوه معرفی کرد و دور ه های آموزشی را به مدت 45 روز در پرندک گذراند.سپس به کردستان اعزام شد.
ایشان 4 بار به جبهه اعزام شد که بالاخره از طریق گردان حمزه به منطقه سلیمانیه اعزام شد و در عملیات والفجر 9 در تاریخ 1364/12/26 در همین منطقه در اثر ترکش آرپی چی به ناحیه پهلو پیشانی و دست به درجه رفیع شهادت نایل آمد. ( عملیات والفجر 9 در منطقه شرق چوارته در سلیمانیه عراق انجام شد.)
یادگاه شهیدان علم(30)
ماجرای توسل یک طلبه شهید به امام زمان (عج)
حوزه نیوز؛ برای اولین بار در نماز جمعه تهران بر اثرسانحه بمب گذاری از ناحیه شکم آسیب دید،به طوری که تا مدت ها از اعزام به جبهه منع می شد ...
حوزه نیوز؛ برای اولین بار در نماز جمعه تهران بر اثرسانحه بمب گذاری از ناحیه شکم آسیب دید،به طوری که تا مدت ها از اعزام به جبهه منع می شد. با وجود سن کم، باز هم برای حضور مجدد در جبهه و همنفس شدن با یاران عاشورایی کربلای ایران، به امام زمان(عج)متوسل شد و ایشان را واسطه خود و خداوند قرار داد تا در ازای شفای بیماری، باقی عمر را در جبهه سپری کند...
طلبه شهید قدرت الله باجلان در سال 1347 در خانوادهای مذهبی و متدین در شهر تهران متولد شد و تحت تعلیمات و توجهات والدین خود از همان کودکی با فرائض و واجبات دین مبین اسلام آشنا شد و از شش سالگی به ادای نماز و روزهداری پرداخت و نیز به عنوان مکبر مسجد محل، عهده دار قیام و قعود مؤمنین شد.
وی تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را تا پایان سال دوم با موفقیت سپری کرد و به واسطه عشق و علاقه فراوان به فراگیری علوم حوزوی همراه برادر بزرگتر خود در حوزه علمیه احمدیه ثبت نام کرد.
در دوران مبارزات انقلابی به جهت سن کم، فعالیّت چشمگیری نداشت، با این حال همراه خانواده در راهپیمائی ها و تظاهرات علیه رژیم ستمشاهی همگام بود و پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با عضویت در بسیج به پاسداری از دستاوردهای انقلاب اهتمام ورزید.
شهید باجلان در عین شوخ طبعی، صبور و آرام بود و البته در احترام گذاشتن به والدین زبانزد خاص و عام بود
همچنین به واسطه برخورداری از صوت خوش آهنگ در ذاکری اهل بیت عصمت وطهارت(ع)مهارت به سزایی داشت.
وی علاوه بر تحصیل در علوم حوزوی در امور فنی از قبیل سیم کشی ساختمان استعداد و مهارت داشت.
جنگ تحمیلی یزیدیان بعثی علیه رهروان راه حسین زمان که شروع شد، برای حضوردر جبهههای حق علیه باطل بی تابی می کرد و این گونه بود که حتی شناسنامه خود را نیز تغییر داد.
بیش از چهارده سال نداشت که راهی جبهههای نور علیه ظلمت شد و بیش از چهار مرتبه به عنوان رزمنده با سپاهیان اسلام همراه شد. او برای اولین بار در نماز جمعه تهران بر اثرسانحه بمب گذاری از ناحیه شکم آسیب دید،به طوری که مدتها از اعزام به جبهه منع شد. برای حضور مجدد در جبهه،به امام زمان(عج)متوسل شد و از آن حضرت خواست که به ازای شفای بیماری، باقی عمر را در جبهه سپری کند.
این گونه بود که این شیدای ولی عصر (عج) و دلباخته نائب بر حقش خمینی کبیر(ره) ، در آخرین اعزام به جبهه اثری از ناراحتی جسمی در خود ندید و سرانجام در 23 اسفند ماه سال 1364 در عملیات والفجر 8 در منطقه سلیمانیه عراق، بر اثر اصابت ترکش خمپاره به ندای هل من ناصر ینصرنی ولی فقیهش لبیک گفت وپیکر مطهرش در گلزار بهشت زهرا(س) آرام گرفت.
در بخشی از وصیتنامه این طلبه شهید والامقام آمده است:
«این حقیر عاشقی دلسوخته از عاشقان امام حسین(ع) و یکی از یاران ابوذر زمان، امام امت،که مانند ثارالله میخروشد هستم و از خداوند متعال عاجزانه خواستارم که انشاءالله باطنا هم باشم و از امت حزب الله این انتظار را داریم که مطیع اوامر ولایت فقیه و از انصار راستین امام امت باشند و از هیچ مصیبتی ترس نداشته باشند، زیرا زحمت کشیدن لذت دارد، ولی ترس ندارد.»
منبع: خبرگزاری رسمی حوزه