- يكشنبه ۱۸ دی ۰۱
- ۱۷:۲۲
نــام : امیر
نـام خـانوادگـی : حاج امینی
نـام پـدر : نظرعلی
تـاریخ تـولـد : ۱۳۴۰/۱۰/۰۵
مـحل تـولـد :ساوه - زرند - روستای علیشار
سـن :۲۵ سـال
دیـن و مـذهب :اسلام شیعه
وضـعیت تاهل :مجرد
دسـته اعـزامـی : بسیج
تـاریخ شـهادت :۱۳۶۵/۱۲/۱۰
مـحل شـهادت :شلمچه
عـملیـات :کربلای۵
نـحوه شـهادت :حوادث ناشی از درگیری
موقـعیت مـزار در گـلزار شـهدا- بهشت زهرا (س) - قـطعـه ۲۹ردیـف ۶۰ شـماره ۱۰
پنجم دی ۱۳۴۰، در ساوه چشم به جهان گشود. پدرش نظرعلی و مادرش،رقیه نام داشت. تاپایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. یازدهم اسفند ۱۳۶۵، در شلمچه بر اثر اصابت گلوله به کتف شهید شد. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.
وصیت نامه شهید
وصیت نامه شهید امیر ﺣﺎﺝ ﺍﻣﯿﻨﯽ شهید امیر حاج امینی در روستای علیشار از توابع زرند ساوه در سال 1340 متولد شد. امیر حاج امینی از جمله دلاورمردان عرصه دفاع مقدس است. بیسیم چی لشگر 27 محمد رسول الله (ص) بود. دهم اسفند 1365 در شلمچه در عملیات کربلای 5 .به شهادت رسید. به مناسبت سی امین سالروز شهادت امیر حاج امینی وصیت نامه این شهید بزرگوار را با هم می خوانیم:
وصیت نامه شهید امیر ﺣﺎﺝ ﺍﻣﯿﻨﯽ :
در ادامه بخشی از وصیتنامه این شهید آمده است:
از این که به این فیض عظیم الهی نائل آمده ام، بسیار شکرگزارم و شرمنده از این که نمیتوانم شکر چنین موهبت الهی را به جای آورم. جداً خود را قابل چنین مقامی نمیدانم، زیرا بسیار گنهکار بودم، ولی به خواست و قوه او یک بار از ته دل صدایش کردم و او هم مرا با این همه گناه پذیرفت. زیرا بسیار بسیار بخشنده و مهربان است و همه را به خصوص توبه کنندگان را بسیار دوست دارد و آنها را میبخشد. پس امیدوار به جود و کرم او باشید و با او آشتی کنید و از ته دل صدایش کنید و اشک بریزید تا زنگار دلتان پاک شود و او شما را از دوستان و بندگان خوب و محبوب خود قرار دهد.
شما را به وفاداری به انقلاب و امام امت توصیه میکنم. اگر میخواهید از شما که در سوگ من نشستهاید، راضی و خشنود باشم، دوست امام باشید و به ندایش لبیک گویید. اگر میتوانید از طریق ایثار جان یا مال و اگر نمیتوانید زباناً و قلباً به ندایش پاسخ بگویید و نسبت به جنگ و انقلاب و امام بدبین نباشید تا من آزرده نشوم.
دیگر اینکه از همه شما که در سوگ من نشستهاید و یا کسانی که مرا میشناسید حلالیت می طلبم، مرا بخشیده و حلال کنید و برایم بسیار دعا کنید تا خدا مرا بیامرزد و به عنوان یک شهید بپذیرد. دوباره میگویم، بدانید که هر چه امام میگوید حق است، زیرا من دیدهام که میگویم و عاجزانه به شما التماس میکنم، به خدا که خیرتان در دوستی با خداست هرگز او را فراموش نکنید.
همواره به یاد مرگ باشید. به هر حال روزی مرگ به سراغتان خواهد آمد و گریبانتان را خواهد گرفت، پس بگذارید که با کارهای نیکتان آماده و پذیرای مرگ باشید. از اینکه در مجلس ختم این حقیر شرکت کرده اید، بسیار شرمنده ام فرمودید، زیرا لایق زحمت شما نبودم. خداوند خیرتان بدهد.
از شما خواهش میکنم و میخواهم که همیشه چند موضوع را مدنظر داشته باشید:
هرگز دروغ نگویید، زود قضاوت نکنید، گذشت و ایثار داشته باشید، خوش برخورد باشید، صبور و مقاوم باشید و این که جبهه ها را پر نگه دارید.
ﺷﻨﺒﻪ ۶۵/۴/۷
ﺳﺎﻋﺖ ۵ ﺑﻌﺪﺍﺯﻇﻬﺮ
ﺑﻨﺪﻩ ﻣﺨﻠﺺ ﻭ ﮔﻨﻬﮑﺎﺭ، ﺍﻣﯿﺮ ﺣﺎﺝ ﺍﻣﯿﻨﯽ
ﺷﻬﺎﺩﺕ ۱۰ ﺍﺳﻔﻨﺪ ۱۳۶۵