- شنبه ۲۲ مهر ۰۲
- ۱۷:۲۷
شهید حبیب الله شفیعی
نام پدر: مهر علی
تاریخ تولد: اول فروردین ۱۳۳۹
محل تولد: روستای مرزیان از توابع شهرستان ازنا
تاریخ شهادت: چهاردهم بهمن ۱۳۶۵
محل شهادت: منطقه عملیاتی شلمچه
عملیات: کربلای5
مزار: گلزار شهدای شهرستان ازنا - استان لرستان
یکم فروردین ۱۳۳۹، در روستای مرزیان از توابع شهرستان ازنا به دنیا آمد. پدرش مهرعلی کشاورز بود. پدران او از قدیم الایام به پاکدستی و درستی مشهور بودند. تحصیلات خود را در همان روستا تا مقطع ابتدایی ادامه داد . او به خاطر ضعف مالی مجبور شد از ادامه تحصیل دست بکشد و به پدر و مادرش در امر معاش خانواده کمک کند. حبیب اله از کودکی در انجام فرایض عبادی بسیار کوشا بود و هیچ گاه نبود که نماز ایشان قضا شود و عموماً نمازش را به جماعت میخواند. او پس از ترک تحصیل عازم تهران شد و در مدتی کوتاه بنای ماهری شد. حبیب اله در این دوران با انقلاب اسلامی و افکار امام خمینی (ره) آشنا شد. با اوج گیری نهضت اسلامی در تظاهرات علیه رژیم منحوس پهلوی شرکت میکرد.
وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی لباس سربازی به تن کرده و عازم میدان نبرد علیه منافقین کوردل شد.
او در دوران سربازی رشادت های زیادی از خود نشان داد بطوری که شهید سرهنگ نصیری فرمانده لشکر کردستان به وجود او افتخار و او را مورد تشویق قرار میدهد.
پدرش مهرعلی چهره متین و دوست داشتنی داشت و با آوردن روزی پاک و طیبی برای اهل خانواده چنان تأثیر شگرفی در تربیت خانواده گذاشته بود که توفیق یافت بعنوان پدر شهید جایگاه خود را درعالم ملکوت باز نماید و اطرافیان همیشه به او افتخار نمایند. مادرش کافیه خانه دار بود و نسبت به تربیت فرزندان خود چنان همّت می گماشت که از دامان پاک ایشان دلاوری چون شهید حبیب الله پا به عرصه وجود گذاشت. وی در سال ۱۳۶۰ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و دو دختر شد و آنها را به یادگار بین ما به امانت گذاشت .
گر چه از نظر تحصیلات کلاسیک مدارج عالیه نداشت ، اما تکلیف الهی وی را برآن داشت به فرمان امام خمینی قدس سرّه شریف بعنوان پاسدار مخلص در کنار همسنگران مجاهد الهی در سپاه اسلام قرار گیرد و از نظر معارف علوم اسلامی به عالیترین مرتبه درجه معرفت الهی برسد ، به طوریکه ره صد ساله را یک شبه طی ، و در عالم ملکوت سیر بنماید. زندگی عارفانه این شهید عظمی در چهاردهم بهمن ۱۳۶۵، با سمت جانشین گردان مالک اشتر در شلمچه بر اثر اصابت ترکش پایان یافته و به خیل همسنگران شهیدش پیوست و تا ابد برای همیشه جاودانه گردید . مزار وی در گلزار شهدای شهرستان ازنا واقع است.
وصیت نامه شهید حبیب الله شفیعی
پروردگار یکتا را شکر که به من این شناخت را داد که راه حق را تشخیص دهم. و در این راه پر ارزش گام بردارم تا به سعادت آخرتی برسم و من با شناخت کامل و چشم باز این راه را انتخاب کردم و به این نتیجه رسیدم که در این راه جز سعادت و خوشبختی چیز دیگری وجود ندارد.
ای عزیزان، اسلام نیاز به فداکار دارد، قدر این انقلاب را بدانید و به خوبی های انقلاب فکر کنید، مقاوم و استوار باشید و در مشکلات صبر داشته باشید تا بخاطر نارسایی های دنیا دلسرد نشوید؛ علاقه به دنیا را کم کنید، اعتقاد به قیامت را زیاد؛ در نماز جماعت ها شرکت کنید و همیشه به یاد خدا باشید.