- پنجشنبه ۱۳ بهمن ۰۱
- ۰۰:۴۴
مروری بر زندگی چهار برادر شهیدان محسن ، جواد ، علی اصغر و محمدرضا بارفروش
دیدار با خانم کبری حسین زاده مادر مکرم شهیدان جواد ، محسن ، علی اصغر و محمدرضا بارفروش و بیان خاطراتی از شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره ایشان .
شهید محسن بارفروش دهم فروردین 1342،شهید جواد بارفروش 21 آذرماه 1343 ، شهید علی اصغر بارفروش اول اسفند 1350 و شهید حاج محمدرضا بارفروش (مظفر) 12 اردیبهشت ماه 1344 در کاشان در خانواده ای متدین به دنیا آمدند .پدرشان کارگر کارخانه ریسندگی و بافندگی کاشان و مادرشان خانه دار بود .
این برادران بزرگوار در فضای پاک خانواده ای که عطر خوش ایمان و اعتقاد را همراه داشت رشد نمودند. تا اینکه راهی مدرسه شدند . از همان ابتدای زندگی از جانب پدر و مادر برای انجام واجبات تشویق می شدند .
محسن پس از تحصیل تا اول راهنمایی در کارخانه ریسندگی و بافندگی کاشان مشغول به کار شد .وی از پشتکار فراوان برخوردار بود و اوقات بیکاری خود را همیشه در آموختن و ابداع و ابتکار می گذراند .اکثر اوقات زندگی کوتاه خود را در راه انقلاب و خدمت به محرومین و ارگانهای انقلابی گذراند .
وی از طریق بسیج عازم جبهه شد . کوههای سر به فلک کشیده غرب و تپه های داغ جبهه های جنوب گواه رشادت هایش بودند. در کردستان و درعملیاتهای بیت المقدس ، رمضان ، والفجر 8 و کربلای 4 حضور داشت .
در عملیات رمضان براثر اصابت ترکش از ناحیه پا مجروح شد و بار دیگر در عملیات والفجر 8 مجروح شد .وی سرانجام ششم بهمن ماه 1365 مقصد نهایی را یافت و در عملیات کربلای 5 در شلمچه به فیض شهادت نائل گشت.
جواد تحصیلات خود را تا سوم راهنمایی ادامه داد .سپس در بنیاد 15 خرداد شروع به کار کرد و همزمان با ستاد اقامه نماز جمعه کاشان همکاری می کرد .وی فردی متقی ، شجاع ،شهادت طلب ،متواضع و صبور بود .همیشه تابع امر ولایت فقیه بود.
جواد همیشه همراه برادرش محسن بود .با هم بزرگ شدند و با هم جهادشان را شروع کردند . همگام و همراه بردارش محسن در ابتدای جنگ تحمیلی در کردستان حضور فعال داشت.در عملیاتهای والفجر 8 و کربلای 4 حضور یافت .در عملیات کربلای 4 مجروح شد و پس از بهبود دوباره عازم جبهه شد.
پس از شهادت محسن غم جانکاهی قلب و روح جواد را در بر گرفت ، بر سعادت برادر غبطه می خورد و ادامه راهش را بر خود واجب می دانست .بعد ار هفتمین روز شهادت محسن عازم جبهه شد .
12 اسفند 1365 در عملیات کربلای 5 ، در شلمچه پای در رکاب شهادت گذاشت .هفتمین روز شهادتش مصادف با چهلم شهادت برادرش محسن بود.
شهید علی اصغر بارفروش دانش آموز سال سوم دبیرستان بود که همچون برادران خود داوطلبانه لباس رزم بر تن کرد و عازم جبهه شد .در یکی از نامه های وی چنین آمده است :«لباس رزم بر تن کردیم و به آن عشق و آرزویی که ما را نزدیک به جنون می کرد ، با یک دنیا عشقی که داشتیم وارد لباس شدیم ، چه عشقی ؟
عشقی که خیلی از بسیجیان را در زیر بستر زمین بیارامید ، عشقی که موجب شد جواد به دنبال محسن حرکت کند ، عشقی که محسن را وادار به ماندن در جبهه کرد ، عشقی که سالها جواد را در بر داشت و همواره در صدد در بر گرفتن او بود. ولی عشق آنان خیلی والاتر و بالاتر از عشق من بود .عشق آنان واقعی و ذاتی و درونی و حقیقی بود .»
علی اصغر در حالیکه 16 سال بیشتر نداشت ، 29 فروردین ماه 1367 در عمیلات فتح فاو به آرزوی دیرینه اش رسید و به فیض شهادت نائل گشت .
شهید حاج محمدرضا بارفروش نیز در پیروی از امر ولایت ، در دفاع از اسلام و کشور اسلامی در جبهه حضور یافت در عملیات های محرم و رمضان شرکت کرد . 24 تیرماه 1361 در عملیات رمضان به شدت مجروح شد به گونه ای که حدود یک سال به خارج از کشور جهت درمان اعزام شد .
سرتیپ پاسدار شهید حاج رضا بارفروش با داشتن 70 درصد جانبازی تحصیلات خود را تا دوره لیسانس نظامی دافوس ادامه داد .وی دانشجوی دوره دکترای عالی جنگ بود و در طول خدمت خود در مسئولیتهای مشاور امور اقتصادی فرمانده نیروی زمینی سپاه ، مدیرعامل مجتمع خودکفایی و سازندگی ظفر ، مسئول مرکز خدمات پرسنلی سپاه غرب کشور ، عضو هیئت مدیره سازمان تحقیقات و جهاد کفائی و نماینده بنیاد تعاون سپاه مرکز در استان باختران انجام وظیفه کرد .
وی دهم بهمن ماه 1376 در حین بازگشت به محل ماموریت خود در اثر سانحه تصادف به همراه همسرش به دیار حق شتافت و پسرش را به یادگار گذاشت .
متن وصیتنامه این برادران شهید در اینجا :